prachtige woningen op een toplocatie

Hoekwoning

De hoek- en tussenwoningen hebben een eigentijdse en dorpse uitstraling. Het gebruik van twee kleurencombinaties, waaronder de gevelsteen, en de toepassing van accenten rondom de voordeuren geven het straatbeeld een geheel eigen charme.

De woningen worden standaard voorzien van PV-panelen en een luchtwarmtepomp en worden gerealiseerd met een houten buitenberging.

HOEKWONING A1 EN A3
De twee hoekwoningen variëren in afmeting. De één is breder dan de ander en ook de afmeting van de percelen is verschillend. Waarin ze niet anders zijn is dat beide hoekhoekwoningen zijn voorzien van een prachtig zijraam voor extra veel en mooi lichtinval. Door het raam kijk je natuurlijk fijn naar de zij-tuin want ook die is extra bij de hoekwoningen. 
In de basis hebben de hoekwoningen twee slaapkamers. Je kunt naar wens een derde slaapkamer laten maken. Wat zijn jouw woonwensen? Laat het ons weten!

De woningen krijgen aan de achterzijde op de begane grond een deur naar de tuin; optioneel kan gekozen worden voor openslaande tuindeuren. Aan de voorzijde van de woningen biedt de keuken tijdens het koken zicht op het openbaar gebied. Op de eerste verdieping bevinden zich een badkamer en twee slaapkamers van verschillende afmetingen. De slaapkamer aan de achtergevel kan optioneel worden opgedeeld in twee slaapkamers. De tweede verdieping kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden en wordt daarom vrij indeelbaar aangeboden.

Bouwnummer 1

BG

Verdieping

Zolder

Bouwnummer 6

BG

Verdieping

Zolder

Bekijk de andere types