prachtige woningen op een toplocatie

Tussenwoning

De hoek- en tussenwoningen hebben een eigentijdse en dorpse uitstraling. Het gebruik van twee kleurencombinaties, waaronder de gevelsteen, en de toepassing van accenten rondom de voordeuren geven het straatbeeld een geheel eigen charme.

De woningen worden standaard voorzien van PV-panelen en een luchtwarmtepomp en worden gerealiseerd met een houten buitenberging.

TUSSENWONING
Een geweldige starterswoning met een moderne uitstraling en deze woning biedt jou alles wat je nodig hebt. 
Vanuit de hal kom je in de gezellige woonkamer waar je naar hartenlust een gezellige zit- en eethoek kunt maken. Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers waar je als meerwerk een derde kunt laten aanbrengen. De moderne badkamer maakt het plaatje compleet. Wordt dit jouw eerste huis?

De woningen krijgen aan de achterzijde op de begane grond een deur naar de tuin. Optioneel kan gekozen worden voor openslaande tuindeuren. Aan de voorzijde van de woningen biedt de keuken tijdens het koken zicht op het openbaar gebied. Op de eerste verdieping bevinden zich een badkamer en twee slaapkamers van verschillende afmetingen. De slaapkamer aan de achtergevel kan optioneel worden opgedeeld in twee slaapkamers. De tweede verdieping kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden en wordt daarom vrij indeelbaar aangeboden. Alle vrijheid dus om van deze prachtige tussenwoning jouw thuis te maken!

BG

Verdieping

Zolder

Bekijk de andere types