royaal wonen en optimaal genieten

Twee-onder-één-kapwoning L

De twee-onder-een-kapwoningen hebben een eigentijdse en dorpse uitstraling en zijn prachtige gelegen tegen het groen. Het gebruik van verschillende tinten gevelstenen, accenten rondom de voordeur en esthetische details in het metselwerk, zorgen voor een rustig maar bijzonder fraai straatbeeld.

De ruime woningen worden standaard gerealiseerd met een aangebouwde berging voorzien van een kanteldeur. De woningen worden standaard voorzien van PV-panelen en een luchtwarmtepomp. In een twee-onder-één-kapwoning in Centrumplan Achterstraat woon je uiterst comfortabel en duurzaam.

Type L
Dit woningtype is bij uitstek geschikt voor de volgende stap in jouw wooncarrière. Deze fijne twee-onder-één-kapwoningen biedt namelijk die ruimte waar je naar op zoekt bent: zowel in de woning als rondom de woning. Een eigen oprit maakt het plaatje compleet.
Type L heeft vrij uitzicht aan de voorzijde, op het groene (speel)veld.
De al grote woonkamer kan je uitbouwen met maximaal 2.4 m voor nog meer ruimte. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers waarvan over de gehele breedte aan de voorzijde een grote master bedroom. Op de zolder is het mogelijk om geheel naar eigen wens de ruimte in te vullen.

BG

Verdieping

Zolder

Bekijk de andere types

Bekijk actueel aanbod