royaal wonen en optimaal genieten

Twee-onder-één-kapwoning XL

De twee-onder-een-kapwoningen hebben een eigentijdse en dorpse uitstraling en zijn prachtige gelegen tegen het groen. Het gebruik van verschillende tinten gevelstenen, accenten rondom de voordeur en esthetische details in het metselwerk, zorgen voor een rustig maar bijzonder fraai straatbeeld.

De ruime woningen worden standaard gerealiseerd met een aangebouwde berging voorzien van een kanteldeur. De woningen worden standaard voorzien van PV-panelen en een luchtwarmtepomp. In een twee-onder-één-kapwoning in Centrumplan Achterstraat woon je uiterst comfortabel en duurzaam.

Type XL
Door de extra breedte van deze woning kan je al jouw woonwensen kwijt.
De fijne zij-entreen brengt je naar de ruime hal en vormt de verbinding met de riante woonkeuken aan de voorzijde van de woning en de fraaie woonkamer achterzijde. Het is mogelijk om de indeling te wijzigen zodat de keuken aan de achterzijde en de woonkamer aan de voorzijde van de woning komt te liggen. De eerste verdieping is ingericht met drie slaapkamers en een ruime badkamer. De zolder is via een vaste trap bereikbaar en kan optioneel naar eigen wens – bijvoorbeeld een extra kamer – worden ingevuld.

BG

Verdieping

Zolder

Bekijk de andere types