Omgeving

het leven is goed in Nistelrode

Een voorrecht om hier te wonen

De gemeente Bernheze – bestaande uit de dorpen Heesch, Nistelrode, Heeswijk-Dinther, Vorstenbosch en Loosbroek – is een mooie groene gemeente, gelegen aan de Brabantse Peelrand. Hier is het leven goed. Nistelrode – Nisseroi voor wie er woont – is zo’n typisch Brabants dorp: gezellig, gemoedelijk, overzichtelijk… En levendig! Het verenigingsleven en de actieve middenstand zorgen voor die goede sfeer.

Vrije tijd

In je vrije tijd kom je tot rust. En in beweging! Er is voor iedereen genoeg te doen en te beleven. Voetbal, tennis, korfbal, paardrijden, zwemmen… Nistelrode heeft het, en nog veel meer. Je kunt er zelfs aan garde- en showdanssport doen. Er is een actief verenigingsleven, zodat je altijd wel iets vindt wat bij je past. Carnavalsstichting De Wevers en Fanfare St. Lambertus zorgen voor de vrolijke noten. De 4-daagse Pinksterfeesten en het Zomernachtfestival op het Raadhuisplein zijn jaarlijkse evenementen die in dat rijtje niet mogen ontbreken. Zij zorgen voor zomerse gezelligheid en muziek. Terrasje, biertje, bitterballetje, goed gezelschap, en het feest is compleet.

Dichtbij

Uden en Oss, elk met een uitgebreid voorzieningenniveau, zijn niet ver weg. Met de auto ben je er in 10 minuten of ga lekker met de fiets als het weer dat toelaat. Ga je met de bus, dan brengt lijn 157 je er in 20 minuten. De bushalte aan de Laar is vlakbij. Dankzij een perfecte ontsluiting naar de A50 zijn Nijmegen, ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven binnen 30 minuten bereikbaar.

Natuur

Nistelrode ligt in het bekende natuurgebied de Maashorst. De uitgestrekte en gevarieerde natuur is elk seizoen uitnodigend. Naaldbossen, heidevelden, vennen, akkers… de natuur verandert steeds en verveelt nooit. Prachtig. Je kunt hier urenlang wandelen en fietsen. Buitengewoon buiten, heet dat.

ONTWIKKELAAR
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl

VERKOOP | INFORMATIE
Bernheze Makelaars
Bitswijk 10 - Uden
Tel. 0413-243818
E-mail nieuwbouw@bernheze.nl
www.bernheze.nl