welkom!

Achterstraat | Nistelrode

In Nistelrode, tussen de Achterstraat en Delst, zullen volgens de huidige plannen straks in totaal 14 woningen worden gebouwd. Vlak bij het centrum en grenzend aan de landerijen van de Achterstraat worden 5 rijwoningen, 8 twee-onder-één-kapwoningen en 1 vrijstaande woning ontwikkeld. Het is een klein plan met een groots aanbod. Hiermee komt er extra ruimte voor de volgende woonstap en krijgen starters of alleenstaanden een kans.

Er wordt nog gewerkt aan de voorbereidingen voor het woningbouwplan. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer de woningen in verkoop gaan.

Buitengewoon buiten, ideaal centraal

Hier wil je wonen!

Aan de Achterstraat in Nistelrode woon je écht op z’n Brabants. Gemoedelijk dorps, op een paar minuutjes lopen van het gezellige centrum met goede voorzieningen. Tegelijkertijd woon je aan uitgestrekte landerijen. Zonder omhaal is dit een bijzonder mooie woonplek.

Lees meer over de locatie

Comfortabel en energiezuinig

Duurzaamheid

Één van de kenmerken van een nieuwbouwwoning aan de Achterstraat in Nistelrode is de uitstekende isolatie van de gevels, vloer en het dak. Dat houdt in dat je het in de winter aangenaam warm zult hebben, terwijl de woning in de zomermaanden juist heerlijk koel blijft. Het bouwbesluit stelt eisen aan energiezuinigheid van nieuwe woningen. Alle woningen van nieuwbouwproject Achterstraat in Nistelrode voldoen hieraan en voldoen daarmee aan de huidige wetgeving.

Wonen op z'n Brabants

Achterstraat | Nistelrode

- Gelegen bij het centrum van Nistelrode
- Kleinschalig
- Alles nieuw, voorlopig geen onderhoud
- Gasloos, met luchtwarmtepomp en PV-panelen

Contact

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Heb je interesse in de woningen van nieuwbouwproject Achterstraat in Nistelrode? Schrijf je dan in!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontwikkeling:
Jansen Bouwontwikkeling B.V. Wijchen

Verkoop & informatie:
Bernheze Makelaars
Bitswijk 10 - Uden
Tel. 0413-243818
E-mail nieuwbouw@bernheze.nl